The Truck Journey van uw vrachtwagens

Een mooie rit

Schatzoeken

Europa past qua oppervlakte bijna 3 keer in Afrika. Door deze relatief korte afstanden en goede wegen op het Europese continent, gaan wij of onze agenten graag op pad om de mooiste gebruikte trucks en trailers te verzamelen. Dit doen we in Nederland, maar ook in landen als Bulgarije, Hongarije, Polen en Roemenië.

Inkomend transport

Na aanschaf gaan de vrachtwagens naar Nederland. Door vrachtwagens te laden in plaats van ze op de weg naar onze werf te rijden, kunnen we de toestroom van vrachtwagens vergroten en de kans op schade onderweg verkleinen.

Technische controles

In Nederland worden ze bij ons in Roosendaal afgeleverd. Op deze locatie, tussen Rotterdam en Antwerpen, komen ze terecht in onze werkplaats. Hier controleren onze monteurs de vrachtwagens op een vast aantal technische punten. Als de vrachtwagen in orde is, wordt hij gewassen en netjes op de foto gezet.

Onze technische checklist

Eerste heads-up
in de VIP-app

Onze VIP-lijst ontvangt als eerste de nieuw binnengekomen eenheden. Zij kunnen de kersen uit de massa filteren voordat onze voorraad op alle marktplaatsen wordt verspreid.

Ik wil de eerste zijn die het weet

Klanten van over de hele wereld

Zo bereiken onze trucks een enorm publiek. We hebben het geluk klanten te hebben uit Zuid-Amerika, Europa en vooral Afrika. Wekelijks vertrekken er vrachtwagens per boot naar landen als Nigeria, Burkina Faso, Ivoorkust, Ghana, Guinee en Sierra Leone.

Meer over ons wereldwijde transport

Met uitstekende ondersteuning

Klanten geven ons ons bestaansrecht. U betekent alles voor ons bedrijf, dus we streven ernaar u goed te behandelen. Daarom staat persoonlijke service bij ons centraal. Wij streven ernaar u te begeleiden bij het kopen van de juiste gebruikte vrachtwagen.

Factuur en documenten

Daarom bieden wij u een complete set professionele documenten. Volledige facturen met duidelijke betalingsinstructies voor uw bank en alle verdere documenten die bij uw voertuig horen.

Wereldwijd transport

We hebben ervaring met het verschepen van vrachtwagens over de hele wereld via RoRo-zeetransport.

Leer meer

Klantenservice

Wanneer u vrachtwagens bij ons koopt, houdt de klantenservice niet op wanneer u onze werf verlaat. We streven ernaar om uw vragen te beantwoorden, u te informeren over eventuele verzendtijden en nog veel meer. Of het nu uw eerste truck is of uw 100e, wij zijn er om u te helpen.