Ons verhaal Van kleine jongen tot enthousiaste truckhandelaar

Hoe zijn we begonnen?

Ons verhaal

Als kleine man struinde Bastiaan Bronkhorst graag over het terrein van het transportbedrijf van zijn vader. Opgegroeid tussen de vrachtwagens had hij echter nooit gedacht dat hij ze later zelf zou inruilen. Zo'n 25 jaar later is niets minder waar. Zo handelt Bastiaan niet alleen in vrachtwagens, vader Huib Bronkhorst loopt ook over het terrein van zijn zoon. Een mooie familiegeschiedenis, waarin een hecht team ervoor zorgt dat vrachtwagens uit Europa een tweede leven krijgen op andere continenten.

Ontmoet het team

Het bedrijf

Het inmiddels volwassen bedrijf is in 2013 gestart door Bastiaan Bronkhorst met twee partners. Als jonge ondernemers veel geleerd, goed gestruikeld en gelukkig ook grote successen gevierd. In 2017 gingen de partners uit elkaar en nam Bastiaan het bedrijf volledig over.

Onze visie

Zo begon het solopad met een pure visie: 'bouwen aan een echt bedrijf'. En dat is het. De oorspronkelijke locatie in Moerdijk is inmiddels ingeruild voor onze huidige locatie in Roosendaal. We zijn een bedrijf dat hard werkt, we zijn tenslotte niet met veel. Toch lachen we veel, denken we vaak na en zijn we bovenal heel blij met oprechte mensen om ons heen Niets fijner dan na bijzondere ontmoetingen, een goed gesprek en een nette deal de poort dicht te doen. We vertellen je daarom graag persoonlijker over ons verhaal. Kom gerust langs voor een kopje koffie en een mooie truck.

Bezoek ons