Onze klanten Lees hier de reviews

Wat zeggen onze klanten?

Klanten-reviews

 • Abdullahi Zakariya

  Ik ben Umar Abdullahi Zakariya uit de staat Kano, Nigeria.

  Ik start zaken met Bronkhorst in 2018. Ik kocht een rustig aantal vrachtwagens, variërend van Renault magnum en DAF 95 XF en 85 CF Euro 3 en enkele Volvo en Scania.

  Mijn ervaring met de afgelopen jaren is uitstekend en gedenkwaardig als hun geleverde diensten.

  Ik raad Btrading aan voor de West-Afrikaanse vrachtwagendealer omdat ik ze heb getest en vertrouwd ben bevonden.

 • OTAAUTOS.NG

  Mijn vierjarige samenwerking met Bronkhorst Trading heeft me laten zien dat ze een betrouwbaar bedrijf zijn dat altijd prioriteit geeft aan de behoeften van hun klanten. Ze leveren goede voertuigen zonder problemen.van Nederland naar Lagos Nigeria nu 20 uur van de zeehaven naar Jos zonder een monteur die ons onderweg helpt Ik geef ze een 100/100 beoordeling van OTAAUTOS.NG

 • Otobong Gabriel

  Het is best leuk om geweldige geesten te zien met ideale zakelijke exploits. Trucking is door de jaren heen een echt instrument geweest voor het vervoeren van goederen en diensten over de hele linie voor het leveren van diensten. Bronkhorst Trading is een aanvulling op alle soorten vrachtwagens die in de transportsector nodig zijn en ze zijn betrouwbaar in materialen en naam. Bronkhorst helemaal!

 • Layiwola Adetona

  Vriendelijkheid en goede klantenservice. Eerlijk in hun omgang. Goed bedrijf.

 • Ron van Gemeren

  Hele fijne mensen, netjes en oprecht.

  Heb een mooie Iveco eurocargo truck afgenomen en een prima prijs gekregen voor mijn oude truck. Heel fijn zaken gedaan met Bas en Rogier.

 • Jimmy Adache

  Onze ervaring met B-Trading door de jaren heen is bevredigend, ze blijven beloven dat alle vrachtwagens die bij hen zijn gekocht superschoon zijn

 • Conrad Latunde

  Ik ben Conrad Latunde van Lcas global, importeur van auto- en zwaar materieel..kwam Bronkhost online tegen tijdens het zoeken naar DAF 95-vrachtwagens..nam contact met hen op via WhatsApp, de agent was professioneel, wat nog belangrijker is, de transactie verliep naadloos, ze hielpen bij aflevering in de haven, prijs was redelijk, vrachtwagen was zoals beschreven en in onberispelijke staat, geen verrassingen... Ik heb 2 stuks Daf95 480 gekocht!! Ik zal dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.

Met uitstekende ondersteuning

Klanten geven ons ons bestaansrecht. U betekent alles voor ons bedrijf, dus we streven ernaar u goed te behandelen. Daarom staat persoonlijke service bij ons centraal. Wij streven ernaar u te begeleiden bij het kopen van de juiste gebruikte vrachtwagen.

Factuur en documenten

Daarom bieden wij u een complete set professionele documenten. Volledige facturen met duidelijke betalingsinstructies voor uw bank en alle verdere documenten die bij uw voertuig horen.

Wereldwijd transport

We hebben ervaring met het verschepen van vrachtwagens over de hele wereld via RoRo-zeetransport.

Leer meer

Klantenservice

Wanneer u vrachtwagens bij ons koopt, houdt de klantenservice niet op wanneer u onze werf verlaat. We streven ernaar om uw vragen te beantwoorden, u te informeren over eventuele verzendtijden en nog veel meer. Of het nu uw eerste truck is of uw 100e, wij zijn er om u te helpen.