Wereldwijd Transport

It's a small world

Door uzelf of onze service

Het staat bij Bronkhorst Trading vrij om zelf het transport te regelen. Besteedt u dit liever uit, dan helpen wij u daar uiteraard graag bij. Wij werken doorlopend samen met diverse verschepers en informeren u graag over de actuele RoRo prijzen.

Vervoer naar de haven

Onze vaste vervoerder Tichem Trans brengt doorlopend de geboekte vracht naar de havens. Bij Bronkhorst Trading vervoeren we veel via de haven van Antwerpen, de haven van Amsterdam, de haven van Gorinchem en de haven van Hamburg (DE).

De reis naar het buitenland

Eenmaal op de kade is het transport uit onze handen en zorgen de kademedewerkers voor de verdere verscheping over zee. Via (twee)wekelijkse transportlijnen vinden zendingen over de hele wereld plaats. Onze vrachtwagens varen vervolgens naar de havens van bijvoorbeeld Lagos, Abidjan, Dakar en Conakry.

Aankomst op
uw bestemming

Als klant wordt u op de hoogte gebracht wanneer de lading aankomt in de haven van bestemming. Zo kunnen ze worden opgehaald met de Bill of Loading.

Efficiënt laden

Iedere meter op de boot kost geld. Daarom helpen wij onze klanten graag met het efficiënt laden van trucks, trailers en personenauto's. We zoeken regelmatig voor onze klanten personenauto's voor in een laadbak of op het chassis. Zo maken we handige transportcombinaties met uw aangekochte truck. Meer weten? Neem dan vooral even contact met ons op.

Let op: wij laden alleen op bij ons aangeschafte trucks. Voor combinatieladingen vragen wij een vergoeding voor onze tijd en spanbanden.